Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend

Welkom tijdens ons open huis op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 juni!

Museum Sjoel Elburg pakt uit met drie dagen lang open huis op dinsdag, woensdag en donderdag 6 tot en met 8 juni van 11.00 tot 21.00 uur. Tijdens ons open huis maken we graag een praatje met inwoners van Elburg in het bijzonder en met andere bezoekers in het algemeen.

Op deze dagen krijgt elke bezoeker de gelegenheid om ons museum te bezichtigen: zowel onze permanente expositie als onze exclusieve tentoonstelling ‘De ondergang van Abraham Reiss’ van Jeroen Krabbé. Bovendien krijgt elke bezoeker het jubileumnummer van de Sjofar uitgereikt alsmede de Fietsgids langs onderduikadressen.

Met ons open huis willen we graag in gesprek komen met Elburgers of inwoners van de omringende plaatsen over wie wij zijn en wat wij doen. Misschien voelt u er wel voor om uw talenten als vrijwilliger in te zetten in ons museum. Het kan ook zijn dat u overweegt om u aan te sluiten bij de Stichting Vrienden van Museum Sjoel Elburg of de Club van 100 — hoe dan ook is uw bezoek een uitgelezen kans om uw licht op te steken en een praatje te maken met een van onze suppoosten of bestuursleden. Zij zullen u graag te woord staan.

Als u ons museum tijdens ons open huis bezoekt, kan dat gratis. Alleen vragen we u om uw Museumkaart te laten zien als u die heeft.

Wist u trouwens dat er op zaterdag 1 juli een interessante fietstocht wordt georganiseerd langs Joodse onderduikadressen in Oosterwolde en Noordeinde? Meld u alvast aan.