Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend

Sjoel Elburg genomineerd!

Elburg, 4 november 2010  – Vandaag zijn de genomineerden voor de Mont Blanc Museum Award 2010 bekendgemaakt.  Sjoel Elburg behoort bij de drie musea die zijn genomineerd voor  ‘het beste kleine museum van Nederland’.  Ook in de categorie Beste museum voor kinderen en Beste tentoonstelling heeft Sjoel Elburg een nominatie in de wacht gesleept. De bekendmaking van de winnaars gebeurt op 11 november 2010 in Amsterdam. Via internet kan nog tot 10 november worden gestemd.

Dit najaar worden voor de eerste keer de Montblanc Museum Awards uitgereikt. Er zijn nieuwe publieksprijzen voor drie categorieën musea: ‘het beste museum voor kinderen’, ‘het beste kleine museum’ en ‘de beste tentoonstelling’.  De Mont Blanc Museum Award is geïnitieerd door Museumtickets.nl, Mont Blanc en De Volkskrant.

Dit leek het bestuur van de Stichting Synagoge Elburg een uitgelezen kans om het jonge museum Sjoel Elburg als beste kleine museum van Nederland onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Veel sympathisanten hebben hun stem uitgebracht via de website http://www.montblancmuseumawards.nl/.  De meeste stemmen gelden. Stemmen kan tot nog 10 november.