Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend

Gloedvolle kunstgesprekken met Feico Hajonides

Groot was de belangstelling zaterdag 13 juli voor de twee kunstgesprekken van beeldhouwer en kunstenaar Feico Hajonides in Museum Sjoel Elburg in het kader van de tentoonstelling Sjier Hasjiriem (het Hooglied).

Bij elkaar zo’n 55 mensen luisterden ademloos naar het gloedvolle betoog van Feico Hajonides over zijn visie op het Hooglied en over de totstandkoming van de bronzen beelden die hij maakte ter gelegenheid van Sjier Hasjiriem. Ook vertelde Hajonides over de samenwerking met textielkunstenares Jackie Howard, die tegelijk met hem haar werk tentoonstelt.

Enthousiast
De aanwezigen waren enthousiast, niet alleen over de presentatie door de kunstenaar Feico Hajonides maar ook in het algemeen over Museum Sjoel Elburg, een museum dat er tot in de puntjes verzorgd uitziet en waar men zich welkom voelt. Voor belangstellenden is er op zaterdag 10 augustus nog een mogelijkheid om een kunstgesprek met Feico Hajonides bij te wonen. Dan is hij weer van 12.00 tot 14.00 uur in de expositieruimte aanwezig om te vertellen over zijn werk. Deelname is gratis! Wel moet de entreeprijs voor het museum worden betaald.