Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend

Extra workshop Jackie Howard

We zitten nog midden in de zomer. In het kader van de expositie Sjier Hasjiriem is dit het thema van de komende workshop. Denk aan mediterrane tuinen, bruisende bronnen, nieuw leven!

Wat is er leuker dan nieuwe creatieve technieken te ontdekken? Die ook nog niet moeilijk zijn? Om een interessante basis te maken waarop je verder kan bouwen, gaan we deze middagen monoprints maken. Dit doe je met behulp van een glasplaat en acrylverf. Door het gebruik van stempels, sjablonen, sponzen en varenbladeren ontstaat een levendige structuur die Jackie in de kleine Hooglieddoeken heeft gebruikt. De resultaten voeg je met behulp van het strijkijzer aan elkaar tot een collage. Ook leer je te werken met geverfd polyestervlies voor nog meer gelaagdheid en sfeer. Een zeer dynamische workshop! Je gaat met een persoonlijk en kleurrijk werkje naar huis.

De volgende workshop is op 21 augustus 2019, van 14.00 tot 16.30 uur in Museum Sjoel Elburg. De kosten zijn € 40,- per persoon, plus de toegangsprijs tot het museum. In verband met de beperkte ruimte is aanmelden noodzakelijk. Dat kan door een e-mail te sturen aan info@jackiehoward.nl, o.v.v. workshop MSE. Je ontvangt dan aanvullende informatie.

Extra workshop:
Wegens grote belangstelling is er nog een extra workshop thuis bij Jackie Howard en wel op
woensdag 28 augustus 2019. Opgeven bij Jackie Howard, Bakkerstraat 19 3882 AA Putten. Telefoon 06-45026253, e-mail info@jackiehoward.nl.