Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend

Museum Sjoel Elburg zoekt bestuurslid

Zin om het bestuur van Museum Sjoel Elburg te versterken? We zoeken op korte termijn een bestuurslid met interesse in erfgoed/historie/cultuur en een netwerk in de culturele sector.

Museum Sjoel Elburg werkt met een grote groep enthousiaste vrijwilligers: bestuursleden, beheerders en suppoosten. Op korte termijn zoekt Museum Sjoel Elburg een bestuurslid dat met enthousiasme wil meewerken aan de bestendiging van ons museum op de lange termijn. In haar monumentale synagogegebouw in de vestingstad Elburg wil Museum Sjoel Elburg een zo breed mogelijk publiek informeren en inzicht verschaffen in de sociale, economische en culturele geschiedenis van de joodse gemeenschap te Elburg en in de mediene.
Als aanvulling op ons bestuur komen we graag in contact met een bestuurslid met interesse in erfgoed/historie/cultuur en met een netwerk in de culturele sector. Ervaring met werken op museaal regionaal niveau is een pré.

Van het bestuurslid vragen wij:
- affiniteit met de doelstelling van Museum Sjoel Elburg
- woonachtig in Elburg of regio is een pré

Het bestuurslid ontvangt voor de werkzaamheden geen beloning. Het bestuur vergadert standaard tien avonden per jaar. Er kunnen overigens meerdere vergaderingen belegd worden, bijvoorbeeld van de tentoonstellingscommissie.

Reageren? Voor meer informatie over ons museum verwijzen wij naar de website: www.sjoelelburg.nl. U mag zich verder laten informeren over de functies door de secretaris van het bestuur, de heer W. Schenk (tel. 06-51663875). Wij ontvangen uw sollicitatiebrief graag. U kunt uw motivatie en cv per e-mail sturen naar info@sjoelelburg.nl, t.a.v. de heer J. Swager, voorzitter van het bestuur.