Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend

Lezingen Otto de Bruijne in augustus en september

Visioenen van de profeten Ezechiël en Zacharia: tegen een donker en zwart decor gloort het licht van herrijzenis en hoop – zo zien de schilderijen van Otto de Bruijne er uit. Museum Sjoel Elburg organiseert in augustus en september een aantal lezingen waarop kunstenaar Otto de Bruijne vertelt over zijn werk.

De schilderijen van spreker, schrijver en kunstenaar Otto de Bruijne zijn tot en met 25 september 2021 in Museum Sjoel Elburg te zien, samen met werk van keramiste Heather Douglas. Ze tonen visioenen van de profeten Ezechiël en Zacharia. “Lichtdragers”, zo heet deze expositie.

Lezingen
Otto de Bruijne vertelt graag over zijn schilderijen en Museum Sjoel Elburg komt hem hierin met genoegen tegemoet. Op de volgende dagen worden lezingen gehouden:
woensdag 18 aug om 10.30 uur (volgeboekt)
woensdag 08 sept om 10.30 uur (volgeboekt)
woensdag 22 sept om 10.30 uur (volgeboekt)

Opgeven
Het bijwonen van de lezingen is gratis. Wel moet de entreeprijs voor het museum worden betaald. In verband met de beperkte ruimte is vooraf aanmelden noodzakelijk: dat kan via info@sjoelelburg.nl onder vermelding van “lezing Otto de Bruijne”. Houd u er te allen tijde rekening mee dat activiteiten zoals lezingen in verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus mogelijk niet kunnen doorgaan. Kijk voor het volledige en actuele nieuws op www.sjoelelburg.nl.