Bestellen van het boek Christendom en antisemitisme

Ter gelegenheid van de tentoonstelling Christendom en antisemitisme schreef dr. Bart Wallet, verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam, een gelijknamige publicatie. Illustrator en ontwerper Karel Kindermans tekent voor de vormgeving en inhoudelijke verbeelding van de tentoonstelling. In de tentoonstelling en in het boek worden twee millennia Christendom en antisemitisme onderverdeeld in drie perioden: het jodendom en het Christendom in de eerste eeuwen, de Reformaties en visies op joden in de 16e en 17e eeuw en Christendom en modern antisemitisme. Per periode worden zowel de zwarte bladzijden uit de geschiedenis belicht, als ook de positieve ontwikkelingen uit dezelfde periode.

Het boek is een gezamenlijke uitgave van Museum Sjoel Elburg en Uitgeverij Boekencentrum. Het boek telt 120 bladzijden en heeft een formaat van 17 x 24 cm.

Het boek kost € 12,99, exclusief  € 1,96 verzendkosten en is te bestellen door het invullen van onderstaand formulier en overschrijving van € 14,95 op bankrekening NL48 RABO 0115 5142 60 ten name van Museum Sjoel Elburg, Graaf Hendriksteeg 2, 8081 CH Elburg.


[recaptcha]